F.A.Q. (Frequently Asked Questions)
Waarom werken cheats niet bij mijn spellen?
Als cheats niet werken bij spellen kan dit verschillende oorzaken hebben.
Hieronder kan je de vele oorzaken vinden.

Meestal werken cheats niet bij games omdat de spel CD niet origineel is, vele kopen games die gekopieerd zijn, deze illegale handelaren halen bestanden van de CD om ze zo klein mogelijk te maken, deze bestanden zijn dan meestal voor het tonen van tussenfilmpjes en ook veel bestanden waardoor cheats geactiveerd worden.

Een andere reden kan zijn, dat men werkt met een ander soort toetsenbord, dit wordt hier meestal Querty bedoelt, een voorbeeld is, als men een paswoord moet invoeren voor onkwetsbaarheid en het paswoord is ACTIEMAN en men dit woord invoerd zoals beschreven is, de cheat dan niet werkt met dit toetsenbord, er moet dan ingevoerd worden QCTIE,QN dus de letter A is Q geworden en de letter M een , (komma) geworden. Dus bij dit toetsenbord moeten sommige letters anders ingevoerd worden: de A=Q, Q=A, (komma) ,=M, M=, (komma), W=Z en Z=W.

Ook een reden is dat u de code misschien niet goed wordt invoerd, de grootste fout wordt meestal gemaakt met de letter O en het cijfer 0 omdat deze op veel op elkaar lijken, probeer dan bij een code die met deze letter of cijfer worden beschreven alle twee eens uit. Het komt ook vaak voor dat degene die de code op de pagina's zet (Het Menneke zelf dus) dat hij de verkeerde toets heeft ingedrukt. Een voorbeeld als ik een code intyp dat KOP moet zijn en ik per ongeluk KIP hebt gebruikt omdat de letter I naast de O zit.
Ook zijn er cheats die pas ingevoerd kunnen worden als een bestand is gewijzigd of is aangemaakt.

Nog een reden is dat cheats niet werken omdat u een andere versie hebt dan de versie waarvoor de cheats bedoeld zijn, een voorbeeld de cheats zijn bestemd voor versie 1.1 en u hebt versie 1.2. Het komt ook voor dat u een Amerikaanse of Japanse versie hebt, en de cheats voor de Europese versie bestemd zijn.

De meest voorhandige reden is dat de cheat gewoon niet werkt, omdat een of andere lolbroek een cheat zelf heeft bedacht, en naar zoveel mogelijk sites opstuurt. En om cheats, hint of trucs na te gaan of ze daadwerkelijk ook kloppen is voor CheatSite.nl onbegonnen werk. Ook hebben wij het geld niet om deze games allemaal te kunnen aanschaffen.


Hoe komt het dat ik geen antwoord heb gekregen op mijn mailtje?
Dit komt doordat je geen e-mailadres hebt opgegeven.
Het komt nog steeds regelmatig voor dat mailtje's binnen komen waarvan het adres niet klopt.
CheatSite.nl kan u dan geen bericht terug sturen om jou erop te wijzen dat jouw adres niet klopt.
Mocht het zo zijn dat je nog steeds niets hebt gehoord op uw e-mail, stuur dan weer een e-mail met jouw vraag.

Zet ook onderaan het mailtje uw juiste e-mailadres.


Als ik op een link klik krijg ik een error?!
Wanneer je op een link klikt en een 404-error (of een andere error) krijgt verzoek ik je om dit te melden: fouten@cheatsite.nl met de url waar het mis ging, zodat wij dat kunnen oplossen en jij alsnog de pagina kan bezoeken.


Wat als ik een cheat niet kan vinden?
Neem contact met de webmaster op via het contactformulier selecteer daar het SPELSYSTEEM waar jij cheats voor wilt hebben, en CheatSite.nl gaat voor jou op zoek. (Let wel op dat voor sommige spellen gewoon geen cheats beschikbaar zijn.)


Het zoeken naar cheats werkt niet!
Om cheats te zoeken wordt gebruik gemaakt van de techniek AJAX (een combinatie tussen Javascript en XML). Je moet Javascript dus hebben geactiveerd en je browser moet het XMLHttpRequest object ondersteunen.
Als de zoekfunctie dan nog steeds niet werkt kan je de lijst met alle cheats openen en daar naar je cheat zoeken. Ook kan je een e-mail sturen naar webmaster@cheatsite.nl


Ik krijg de melding dat mijn IP-adres is geblokkeerd?!
Wanneer je de melding "Jouw ip-adres ([ip-adres]) is op [datum] geblokkeerd in verband met spam" krijgt, houdt dit in dat jij of iemand anders vanaf dat IP-adres spam heeft verstuurd via het 'contact' of het 'cheats toevoegen' formulier.
Vanaf de datum die in het bericht wordt getoond, is jouw IP-adres voor 2 maanden uitgesloten van de formulieren waar spam mee kan worden verstuurd (het 'contact' en het 'cheats toevoegen' formulier).
Vind jij dat jouw IP-adres onterecht is geblokkeerd? Neem contact op met de webmaster via fouten@cheatsite.nl en vermeld daarin het IP-adres dat onterecht geblokkeerd is. Dan zal jouw IP-adres zo snel mogelijk weer toegang krijgen tot de formulieren.


Andere vragen?
Gebruik daarvoor het contactformulier om contact op te nemen met CheatSite.nl.

Disclaimer