Cheats voor Tekken 2Playstation  
Dikke speler:
Laat tijdens de practice mode je speler gewoon staan. Na een tijdje komen er gedachtenbubbels. Druk, wanneer je een speler kiest in arcade of 2p mode, select in en houd deze ingedrukt tot het spel begint. Je speler zal een stukje dikker zijn geworden. Als de ronde afgelopen is, houd dan weer select ingedrukt. De volgende ronde is je speler nog dikker.

3D effecten:
Als je alle spelers hebt dan moet je L1 en L2 inhouden als je je een speler kiest. Hierdoor activeer je de PUNCH OUT mode die prachtige 3D effecten heeft.

Grote hoofden:
Druk voordat je een vechter kiest 'SELECT' in en houd die ingedrukt tot het gevecht begint. Herhaal je het bovenstaande dan zal zijn/haar hoofd nog groter worden.

Kazuya in 't paars:
Druk voor dat je Kazuya kiest, START in.

Gevecht in eerste persoon:
Druk voordat je een vechter kiest L1 + L2 in en houd die ingedrukt tot het gevecht begint. Deze code werkt alleen als je alleen speelt.

Roger en Alex:
Als je tijdens een gevecht met een heel klein stukje balk overwint dan hoor je 'GREAT'. Je vecht nu tegen Roger of Alex. Win je van hen dan kun je ze kiezen.

Speler als groene metalen draad model:
Om je speler in een groen frame van metaaldraad te sturen, moet je eerst het spel winnen en alle bazen en onderbazen verwerven. Wanneer je daarna een karakter kiest, moet je L1+L2 ingedrukt houden tot de match begint.

Speel als onderbaas:
Versla de Duivel met elk karakter om als onderbaas te spelen.

Speel als Kazuya:
Versla de Duivel met een onderbaas om als Kazuya te spelen.

Speel als Duivel of Engel:
Versla de Duivel met Kazuya om als Duivel of Engel te spelen. Druk op Punch of Kick om Engel of Duivel te kiezen.

Hint: spel uitspelen:
Als je het spel wil uitspelen moet je eerst met alle karakters de arcade mode uitspelen. Daarna krijg je Kazuya die je in stage 9 tegenkomt. Met Kazuya moet je ook vechten en dan win je Devil en Angel bij. Wil je Devil druk dan op driehoek wil je Angel druk op kruis in de vechtmode.

BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling  
Hebben deze cheats je geholpen?     

Disclaimer