Cheats voor Emperor: Battle for DunePC  
Hint: Harkonnen: Gemakkelijk winnen tegenover de CPU:
Bouw vier of meer Harkonnen Devastators en vier tot acht Advanced Carryalls.
Je kan als je nodig vind meer dan vier bouwen wanneer je het genoeg vind om deze truc te proberen -- voor beginners start met acht tot twaalf.
Nummer de Devastarors groep met "1" en elke Carryall met een nummer erna (zoals 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9).
Verzamel al je Devastators en transporteer ze dan naar de beste lokatie in de vijandelijke basis.
Als ze geen zwakke punt hebben, kan je ze op een manier aanvallen door de voorkant of maak een zelfmoord ren voor de Construction Yard en Factory.
Als je de voorkant aanpak neemt, hou je team dichtbij, en concentreer vuurkracht op één eenheid per keer.
Onthou dat je eerst de Laser Tanks en missile-soorten te pakken neemt.
Je kan gaan voor de volle doorbraak, maar de CPU is stom en zal alle eenheden sturen voor de aanval -- maak je geen zorgen, ze zullen met gemak verzwakken.
Als je de zelfmoord aanpak neemt, ga gewoon voor de Construction Yard en dan de Factory.
Beter nog, als de Refineries dichtbij elkaar staan, neem deze dan beide voor je rekening en de CPU zal alle gebouwen voor 90% in een keer verkopen.
Je moet alleen nog maar een deal doen met hun laatste eenheden.

Hint: Harkonnen: Alle House eenheden:
Verover een Construction Yard van een ander House.
Zorg ervoor dat je een Avanced Carryall dichtbij hebt en selecteer de Construction Yard.
Selecteer dan iets anders op de map.
De Construction Yard zal onplooien en terugkeren in een MCV.
Op dat punt kan je hem grijpen met de Advanced Carryall en terug naar je basis brengen, waar je dan kan het opnieuw kan zetten en bouw de totale army van je vijand.
Op deze manier kan je elke eenheid (behalve SubHouse) in een spel hebben.
Met deze soepelheid kan je de allerbeste army hebben.

Hint: Basissen aanvallen:
Wanneer je een vijandelijke basis aanvalt, vernietig dan eerst alle towers. De ConYard, en daarna de Factory gaan er ook aan. Zonder ConYard kan je geen nieuwe Factory maken, en als je geen Factory hebt, kan je ook geen MCV maken. Het volgende slachtoffer is de Refinery. Dat zorgt ervoor dat ze geen geld meer binnenkrijgen, en dus maar een beperkt aantal nieuwe units kunnen maken. Als je met de Harkonnen speelt, moet je goed getrainde Air Defense Platforms naar de basis sturen. Die schieten alles overhoop, en ook gebouwen zijn snel gelijk met de grond gemaakt eenmaal ze onder vuur liggen.

Hint: Krap bij kas? Vernietig wrakken:
Als je weinig geld over hebt, selecteer dan een snelle, maar ook sterke unit. Ga met de unit op verkenning als je dat nog niet gedaan zou hebben. Onderweg zal je een aantal wrakken van bijvoorbeeld Sandcrawlers, Harvesters en Dune Buggies zien liggen. Schiet ze aan flarden, en dan zal er een krat in de plaats komen. Rij over die krat heen, en je zal er $2000 voor krijgen. Als je er zo een aantal kunt vinden, is dat een goede bijkomstige inkomst!

Hint: Besmet ze allemaal:
Wanneer je als subhouse de Tleilaxu hebt gekozen, moet je het volgende doen: maak allereerst een Advanced Carryall. Haal dan een vijandelijke tank op, en breng hem naar je basis. Zorg eerst dat je een paar Tleilaxu Leeches hebt klaar staan, en een aantal goede anti-voertuig eenheden. Zet de tank neer temidden van de Leeches. Zij zullen de tank besmetten en je andere eenheden zullen daarna de tank vernietigen. Zo worden alle vijanden Leeches onder jouw bevel.

BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling  
Hebben deze cheats je geholpen?     

Advertentie

Disclaimer

Advertenties