Cheats voor CulturesPC  
Cheat mode:
Druk op [F2], voer dan een van de volgende codes in.
Een icoon zal verschijnen als de code juist is.
Effect                           Code 
Volledige map                      : funexploration
Alle item worden groter                 : funfrieda
Alle warehouses en supply tenten hebben 5 items van alles: funfillup
Turbo mode                        : funspeedup
Onbekend                         : funmaverick
Onbekend                         : funpicture12
Onbekend                         : funpicture25
Onbekend                         : funpicture100
Hints:
In het begin zit je altijd met teveel aan vrouwelijk schoon, zorg dat ze zo ver mogelijk van je basis afzijn (hou altijd een vrouw in de basis) zet ze neer bij struiken met bessen erop, zet ze nooit alleen maar per koppel weg,anders sterven ze nog uit verveling, dit kun je ook doen met soldaten die je toch voorlopig niet nodig heb, want vergeet niet ze moeten eten, als je ze in je basis houdt kunnen ze je voorraad voedsel snel doen laten slinken.
Zijn er niet genoeg struiken met bessen laat ze dan gewoon dood maken door je vijand (niet de soldaten natuurlijk, want die zal je nog hard moeten gebruiken).

Zorg als je begint met een level eerst om zoveel mogelijk voedsel in te slaan, zet eerst een farm, dan een molen en een waterput, en dan een bakkerij.
Zorg dat er bij de bakkerij altijd een helper is en zet deze drie dingen zo dicht mogelijk bij elkaar, zorg ook dat de bakker en helper een slaapplaats hebben zet deze ook dicht bij de bakkerij, laat de bakker dan trouwen.

Ga dan verder met bouwen van een jager, een houthakker en zet ook dicht bij de werkzaamheden een voorraadtent weg anders moeten ze veel te ver lopen, met als gevolg dat ze steeds voedsel zoeken of gaan liggen slapen, dus zorg voor voldoende slaapgelegeheden zoals tenten, tweepersoons- en driepersoonshuizen en bouw zo verder je basis uit.

Ga niet gelijk gevechten aan, want dat kost je zoveel manschappen dat het ongeveer een jaar duurt voordat je level hebt uitgespeelt, zorg eerst dat je wat verdedigingstorens hebt gebouwd met in ieder 3 boogschutters, ga dan met een soldaat met een speer naar de vijandelijke zone en zorg dat je vijand deze soldaat naar je basis volgt naar de torens met de boogschutters, als op de vijand zo is uitgedund kun je rustig verder bouwen naar de vijand toe, zet dan bij de vijandelijke basis een verdedigingstoren weg (niet te dicht bij hun torens natuurlijk) en zet er boogschutters in deze zorgen erdan voor dat de mensheid daar wordt uitgedund, maak intussen een lekker leger aan om het werk af te maken.

Bier is ook belangrijk als je de manschappen hiervan rijkelijk laat drinken, behoef je niet steeds te zorgen dat ze aan voedsel komen, ze leven dan van de drank, met goud kun je je manschappen versterken, ze zullen wel net zo vlug dood gaan als een ander, maar een boogschutter kan van een grotere afstand schieten en een soldaat met een zwaard of speer richt meer schade aan.

Dus het allerbelangrijkste is vooral in het begin voedsel te bouwen, en niet al te haastig het geboortecijfer te laten groeien, bouw een school en laat het volk van alle ambachten een vakman zijn.
Bijvoorbeeld als je voldoende klei hebt, laat de kleiwerker dan alle vakken kennen die er maar zijn, doe dit ook bij de visser, houthakker en de jager.

Beoordelingnog niet  
Hebben deze cheats je geholpen?     

Advertentie

Disclaimer

Advertenties