Cheats voor 6 DifferencesPC  
Level 1:
De difference counter (verschil teller) is in de sterren.
Differences: McDonalds Sign (teken), The Moon (de maan), Lichten op gebouw rechts van het McDonalds Sign, Man’s Shirt, Plekken op boom, Zwart gebouw dichtbij boom.

Level 2:
De difference counter is helder rood op één van de gebouwen.
Differences: Meest rechtse hoge gebouw, Strip missend op rechts-onder weg, Hoog gebouw tweede van rechts, straatlichten op de nabij linker deel van de linkse weg.
Klik rond onder de difference counter, blauw licht, gebruik hint voor de laatste, het is moeilijk.

Level 3:
De difference counter is de 3 cijfers.
Differences: nummer 4, kleuer van het gebouw op links, de vogels bovenop het reclamenbord, de O in wonder, de railing op het reclamenbord, en de letter E in event.

Level 4:
De difference counter is bovenin rechts.
Differences: de "l" in walk, de kleur groen is veronderstellend om rood te zijn, de letter O in dont, de cirkel onder de dont walk, licht cirkel onder links, en bovenop de paal.

Level 5:
De difference counter is op de bovenste teken.
Differences: de N op het bovenste teken is veronderstellend S te zijn, AVE. op het volgende teken is veronderstellend PRTL te zijn, One Way teken, de schaduw op het One Way teken, ME op het Stop teken, en de licht cirkel onder rechts.

Level 6:
De difference counter is geel teken.
Difference: het teken onder de counter, het handicap teken, het teken op links, de boks onder dat een andere kleur is, de verf boven de letter C, en de lijn op het trottoir.

Deze cheats zijn vertaald en bewerkt door: Menneke Cheats


Beoordelingnog niet  
Hebben deze cheats je geholpen?     

Advertentie

Disclaimer

Advertenties